Saturday, September 29, 2012

* Testimonial Assoc. Prof Dr K. Abdul Razak, USM: Madu Tualang Nida untuk melegakan sakit tekak dan batuk yang berpanjangan

*****************************
Madu Tualang Nida sangat bagus untuk memecahkan kahak, melegakan sakit tekak dan batuk yang berminggu makan ubat klinik tak baik-baik. Ikut cara Rasulullah, campur dengan air suam segelas dan minum ( boleh baca surah AnNahlu 68-69). Boleh juga digunakan untuk menggantikan gula dalam minuman dan makanan.

 *****************************
Nota: Ayat di atas adalah 100% hasil tulisan Assoc. Prof K. Abdul Razak, saya cuma 'highlight' pada apa yang saya rasakan perlu.
Hubungi Nida Madu Lebah, 016-968 9754






2 comments:

  1. thanks kak nida...yg kak nida highlight kat atas 2 dh jd bukti utk sye ambil produk ni utk brand kan die...

    ReplyDelete
  2. salam Imi.. reti ke buat kek nye? :) Sebenarnya banyak lagi testimonial lain. Just tengok di sebelah kanan tu yer.. lepas ni InsyaAllah akak pun nak buat clean-up kat blog ni.. Dah ada plan, cuma belum execute aje.. Still planning, too. Btw, I saw your blog. :)

    ReplyDelete